diva hund kage kage hindbær blåbær sommerhus træ natur

Måned: juni 2024

Medarbejderudflugt

Som frivillig bærer arbejdet lønnen i sig selv 🙂 som det meget vist siges. Og det gør det også – at være frivillig i Kirkens Korshær giver gode kollegaer, sjove oplevelser og noget helt konkret at bruge sine hænder til – til gavn for andre.

Men som tak for indsatsen får vi også muligheden for at tage på en udflugt sammen. Se en anden genbrugsbutik, opleve natur og kultur og ikke mindst få snakket med hinanden på tværs.

Hellig kors kloster kirke ved Lem

En buket udfordring

Når man har lidt god tid og surfer rundt på nettet – så finder man ind imellem en lidt sjov udfordring. Sådan her 🙂 Jeg faldt over PlanteLivs og Blomstervangs udfordring om at lave en buket hver uge her hen over sommeren. Hver gang med forskellige temaer. For så derefter at tage et billede af buketten og lægge det på Instagram (Buketter kan ses på #bukettogether).

Der er intet at vinde, kun glæde, ny erfaring og inspiration. Og selv om det er et lidt ukendt område, så synes jeg udfordringen er sjov. PlanteLiv var i øvrigt også hende, der stod bag denne udfordring.

Turen gik til Cochem ved Mosel

Der har været pause på bloggen – og den tid blev brugt til ferie 🙂 Ole og jeg satte os i en bus og så gik turen ellers sydpå. En ferie, jeg har glædet mig til længe, den blev bestilt inden jeg begyndte som vikar i Sønder Omme. Så jeg vidste, at når jeg sluttede der – så ventede en ferie 🙂

Skabskig :-)

Måske en lidt pudsig overskrift – og et billede af hele huset udefra som intro 🙂 Læg dog mærke til, at der er kommet en udvendig vandhane – der er ved at være vand i alle haner.

Men overskriften er nu god nok. Det er et kig ind i de skabe og skuffer, som Invitas dygtige montør/tømrer har sat op. Det er blevet så fint i det lille hus, og det bliver fantastisk at kunne tage det i brug inden længe.

Et strikkeevent

Det er lidt pudsigt, hvordan nye ord og anderledes arrangementer dukker op over tid 🙂 I går var ingen undtagelse – min svigerinde Iris og jeg var til et strikkeevent med titlen: “Strik, lyt og hyg” Og det var præcis, hvad det indeholdt.

Vi har før været til events – og det er altid sjovt at komme ud og møde andre strikkere, se nye steder og lære nyt indimellem. I aftes var det mest den kulturelle del, der var i fokus.

Møde og buket

Gårsdagen bød på begge dele 🙂 Et møde i Middelfart og en lille buket lavet af havens blomster.

Det første sidst – jeg var faldet over en udfordring på nettet – at lave en lille buket ud af 15 stilke (#15stilke) og det måtte da prøves 🙂

Så en rundtur i Oles have gav det ønskede antal stilke, og så blev de forsøgt sat pænt sammen. Og det blev en ganske fin lille buket. Jeg havde en pæon som midte, og den er altid så fin, så de øvrige blomster spillede en meget underordnet rolle. Men sjovt at lege med blomster på den her måde.

Buketten blev givet til en veninde, og faldt i god jord 🙂

Dagen fortsatte med et indledende møde i forbindelse med Klimafolkemødet i Middelfart sidst i august. Endnu en gang er jeg frivillig, og det er altid spændende og lærerigt at være med. Og mødet vokser fra år til år, så der kommer også flere og flere frivillige til. Igen i år skal jeg være nogle timer i Informationsteltet – det skal nok blive sjovt og hyggeligt.

Klimafolkemødet er den 29. – 31. august og programmet kan allerede nu læses på nettet.

Måske ses vi der ? 🙂

God onsdag.

Jette

Oles regnmåler

En regnmåler – det har jeg ikke tidligere sådan brugt mange sekunder på at tænke på 🙂 Men som kommende haveejer, så er det nu meget interessant at vide, hvor meget vand, der er kommet fra oven.

Og ovenpå en valgaften, så er vand i en regnmåler nu noget lettere at forholde sig til 🙂 Selvom valget var spændende og egentlig faldt meget fornuftigt ud – set med mine øjne.

Tilbage til regnmåleren, som dagligt tjekkes, for der kommer godt nok meget regn i denne tid. Så meget, at det for min skyld godt kunne tage en pause.

Regnvandstanken ved huset i Jelling har længe været helt fyldt, så der er vand nok til at fylde vandkanden mange gange. Når jeg engang kommer så langt 🙂

Tilbage til Oles nye regnmåler – den er såre simpel men uhyre let at aflæse – med tydelige tal og streger. Så vandet kan bare komme an 🙂

På en endnu regnvåd mandag.

Jette

Fredagsglimt første fredag i juni

Den første uge i den første sommermåned er allerede gået 🙂 Tiden flyver afsted med hverdagsting, drømme og forventning.

Den første uge indeholdt også grundlovs dag – det fik jeg ikke skrevet om, men det er da fantastisk at bo i et land, hvor vi har en sådan lov. Og samtidig tankevækkende at den ikke er ældre end den er. Men “i et land uden høje bjerge” er der godt at bo, fordi nogen før os har haft høje tanker om vores måde at være samfund på. Så tillykke til Grundloven.

Køkken og gulv i huset

Så er køkkenet stort set monteret, og der er kommet gulv i hele huset. Det sidste har vi selv stået for – jeg har beregnet og købt ind og Ole, der har lagt det.

Vi nyder resultatet 🙂

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal