Når man har lidt god tid og surfer rundt på nettet – så finder man ind imellem en lidt sjov udfordring. Sådan her 🙂 Jeg faldt over PlanteLivs og Blomstervangs udfordring om at lave en buket hver uge her hen over sommeren. Hver gang med forskellige temaer. For så derefter at tage et billede af buketten og lægge det på Instagram (Buketter kan ses på #bukettogether).

Der er intet at vinde, kun glæde, ny erfaring og inspiration. Og selv om det er et lidt ukendt område, så synes jeg udfordringen er sjov. PlanteLiv var i øvrigt også hende, der stod bag denne udfordring.

Så nu har jeg har været i gang 🙂 Med den første udfordring, det første tema: En grøn buket.

Jeg var rundt i Oles have, og den er meget grøn netop nu – træer, buske og store rhododendron – men lige at tænke det ind i en buket … Men det blev til stilke fra Sankthans urt, nogle grene fra en busk, jeg ikke kender navnet på og så græs fra grøftekanten. Og det hele klippet og samlet i en lille grøn buket. Det blev vist okay 🙂 Jeg synes stadig, det er sjovt at forsøge at lave en buket, hvor stilkene samles på skrå og så bindes sammen til sidst.

Den lille buket kom i en vase jeg har fundet og købt i Kirkens Korshærs butik i Billund. En holmegårdsvase i en skøn størrelse. Jeg ved godt, det er lidt snobbet – men ind imellem, så er det lækkert med noget godt og klassisk design 🙂

Nu er jeg spændt på, hvad næste blomsterudfordring bliver – indtil videre står den grønne buket og pynter i stuen.

God onsdag.

Jette