Jeg havde for år tilbage aldrig troet, at jeg ville blive en, der sad og søgte på ting på Den blå Avis 🙂 Men sådan ændrer ens indstilling sig sommetider hen af vejen. Og selv om jeg ikke køber så meget genbrug – så er der efterhånden en del i huset, som er købt den vej. Og dermed har ting fået et nyt og længere liv. Den tanke synes jeg godt om.

Det begyndte med sommerhuset. Her var genbrugstanken en del af idéen bag, så der blev kørt land og rige rundt for at hente stole, porcelæn og små kommoder. Men det lykkedes – sommerhuset blev indrettet og endte med at være et vældig hyggeligt sted at opholde sig.

Nu er det så næste projekt – det lille træhus i Jelling. Og med et grundplan på 112 m2 så skal hvert indkøb overvejes 🙂 Og der er jo også noget fra tidligere som skal med over i det nye hus.

Men nu har jeg altså igen været ude at handle 🙂 Jeg er lidt vild med Wegners Y-stole og har købt en enkelt fra ny. Men vil gerne finde dem brugt. Og det lykkedes forleden – en fin og farvestrålende grøn y-stol. Jeg er vist den eneste i familien, der kan se det fine i farven – men det må være. Den vil helt sikkert passe perfekt som kontorstol i mit nye lille kontor.

Tidligere har jeg jo hentet et sofabord og et spisebord. Jeg sleb dem ned og gav dem masser af linolie efterfølgende. Resultatet er blevet okay – spisebordet er lidt “spættet” – men jeg er nu ret godt tilfreds alligevel. Og glæder mig til at kunne sidde og spise frokost ved det 🙂

Den lille grønne vase kom med i købet, da stolen blev købt 🙂 Den vil være perfekt til vintergækker og andet forårsgrønt.

Der er gået meget god tid med at kigge og lede – men fornøjelsen ved at finde det rigtige – den er stor 🙂

God torsdag.

Jette