Jeg har det sidste års tid været flittig bruger af Den blå avis på nettet. Og her i weekenden fik jeg anskaffet det sidste, jeg tror, jeg har brug for, inden mit sommerhus er helt møbleret. Det sommerhus, der stadig kun findes på papir og i mine drømme 🙂

Mit køb her er noget helt andet, end jeg tidligere har tænkt på at ville købe. Det er en lille fin teaktræs kommode. Jeg er faldet over nogle boligtips – og blevet klog på, at teak er det helt store netop nu 🙂 Så det kunne være lidt sjovt at finde et lille møbel, der kunne passe ind – og dermed afspejle tidens tendenser og være et glimt af tiden, da jeg voksede op.

Teak havde en ret kort æra i den danske møbel historie. Det var mest op gennem 60’erne, at det enkle design vandt frem – og forsvandt så snart ud igen – til fordel for masser af fyrretræsmøbler. Hvem har ikke haft eller har en stigereol stående et sted i huset 🙂

Min kommode har desværre lidt overlast på et tidspunkt, så en kant på en skuffe er knækket af. Og det har jeg ingen ide om, hvordan man kan redde eller gøre noget ved, så det bliver pænt. Men Ole kender en! Hvor er det godt at være blevet gift – så udvides ens berøringsflade gevaldigt. Nu afventer jeg spændt, hvad dommen over skuffen bliver.

Mens jeg glæder mig over mit nye indkøb 🙂

God mandag.

Jette