Det handler stadig meget om husbyggeri 🙂 Men det er nok heller ikke så underligt – det er et stort projekt, som tager meget tid – også selv om der er gode folk til at lave langt det meste.

Ole saver lister til brug i garagen

Ole skal selv gøre garagen færdig indvendig, så der tilbringer han en god del af weekenden. Og jeg er med – for at holde lidt ved, når lister skal skrues op og for at rydde op 🙂

Mit kontor 🙂

Og jeg glæder mig over hvert lille fremskridt. Det er så fint at gå og se tingene tage form, og se størrelsen af de forskellige rum, lysindfaldet og udsigten til haven – og naboen. For at bygge i et parcelhuskvarter betyder jo, at der også kommer naboer tættere på. Men det skal nu nok blive godt.

Et skelet til en skillevæg

Væggene inde i huset er lette vægge. De består af et træskelet, en Fermacell fibergipsplade på hver side og derimellem 95 mm træfiberisolering.

En fibergipsplade består af vand, gips og papir (eller pap) Så et ret rent produkt, og har faktisk også et negativt co2 – aftryk i produktionsfasen. Pladen er tillige lyddæmpende, brandsikker og der bruges kun en plade, hvor der før brugtes to plader for at lave en væg. Så mængden af materieale er også reduceret.

Det sidste lag træfiberisolering

På ydervæggen mangler de allersidste 45 mm isolering – jeg tripper for at komme til at sætte det i – men må vente på, at elektrikeren har været forbi og trukket de ledninger der skal gemmes bag isoleringen. Men han er på vej 🙂 Jeg lavede lige en prøve i går – og det hele passer bare sammen.

Her kommer en skydedør

Huset er jo et mindre hus – så for at økonomisere med pladsen, så kommer der en skydedør mellem køkken og gang – det er skelettet til den, du ser her.

Og billedet øverst – er en lille potte med perlehyacinter, som jeg plantede forleden. Der er så meget bar jord i haven – så den lyser da fint op 🙂 Jeg glæder mig til at skulle plante endnu mere.

Taget nåede ikke at blive lagt op i sidste uge – vejret tegner heldigvis bedre i denne uge.

Det går fremad.

God mandag.

Jette