Måske du husker, at jeg i sidste uge lancerede at jeg ville tage på tur om torsdagen her i juli måned 🙂 Ideen er stadig god, men i denne uge blev det så til en tur først på ugen i stedet.

Men pyt med det – en tur til Fyn er altid helt i orden 🙂 Efter at have været 30 år på Fyn så føles det stadig lidt som at komme hjem, når jeg kører over Lillebæltsbroen. Turen bød på besøg og masser af snak og hyggelige timer. Blandt andet hos min søster og svoger, min gamle graver og en korveninde.

Ord kan ikke fotograferes, de gemmes i ens sind. Men lidt kan dog godt fotograferes – min søster har nemlig fået høns. Og nu også fået de fineste grønlægger-høns. Tror jeg de hedder. Hønsene lægger i hvert fald mint-grønne æg.

Så nu har jeg helt friske æg i flere farver i køleskabet 🙂

Husbyggeriet ligger jo hele tiden i baghovedet. Og ikke mindst indretningen af det 🙂

På nettet har jeg fundet de fineste knage-knopper i FSC-træ. Eg og lavet i Danmark.

De bliver så flotte, når de bliver sat op i badeværelse og køkken. Men de bliver lige lagt væk et stykke tid endnu.

Jeg fik dog også hentet et spisebord på turen. I DBA havde jeg set et spisebord i massiv eg og i en god størrelse – så det blev købt og hentet. Det minder faktisk meget om det sofabord, jeg købte sidste år – også til det nye hus 🙂 Nu skal det nye bord slibes ned og gives linolie. Og så har vi det fineste spisebord – til den nette sum af 300 kr. Det er virkelig et godt køb og genbrug, når det er bedst.

God torsdag.

Jette