Det er vist lidt en vrøvlet overskrift 🙂 Men pointen er, at jeg har besluttet med mig selv, at jeg hver torsdag i juli måned vil tage på tur. Det kan jeg jo i princippet næsten gøre hver dag – men det sker alligevel ikke. Så for at alle dage ikke bare glider over i hinanden her i ferie tiden, så har jeg altså lavet det her benspænd.

Og begyndte i går. Det blev så ikke til den helt store tur – nærmest tre små ture 🙂

Dagen begyndte på tur med Alba. Det gør vi nu nærmest hver dag, men i går var det uden regn – og det var så dejligt. Nu har jeg fået regn nok for det næste lange stykke tid.

En tur til biblioteket blev fulgt op af en tur på Skulpturstien i Billund. Jeg synes det er imponerende med en helt sti, hvor der langs ruten er vidt forskellige kunstværker. Lige fra de stramme og enkle til

farverige søjler over til

fabeldyr (skabt af Prins Henrik) og et kuglerundt hoved, der venter på et kys 🙂

Og så blev det endda en tur i solskin. Sommer, når det er bedst.

På indkøbsturen faldt jeg over danske tørrede ærter.

Det er et forsøg på at dyrke noget, der svarer til kikærter. Kikærterne dyrkes mest i Mellemøsten, så kunne det lykkes at dyrke noget, der minder om i Danmark, vil det jo være godt på klimakontoen. Nu glæder jeg mig til at prøve at lave falafler af de danske ærter 🙂

Dagens sidste tur gik til Esbjerg. Der var ikke så meget sightseeing over det – vi skulle hente en nyindkøbt ovn. Til det nye hus 🙂 Og hver ting, der handles og hentes til det projekt – det er lidt en fest i sig selv. Efter flere år, hvor vi nærmest ikke har rykket os ud af stedet – så sker der noget nu.

Så alt i alt, så blev den første torsdag på tur – i juli, en rigtig god dag.

God weekend.

Jette