For længe siden – tilbage til sidste efterår – satte jeg små hvidløgsfed i jorden og håbede det bedste 🙂 Jeg forsøgte også sidste år, og det gik okay.

Nu er det så blevet tid til at grave dem op – og se, hvad det enkelte fed har udviklet sig til. Og der dukkede heldigvis en del fine hvidløg op. Med et godt rodnet – det læste jeg et sted, at det måtte de gerne have, når de kom op af jorden.

Nu bliver de lagt til tørre et par uger, og så vil jeg nyde at gå og bruge af dem hen over efteråret. Der er ikke megen økonomi i det – men der er bare en vis tilfredsstillelse ved at hente noget grønt i egen have 🙂

Og der er ikke meget arbejde ved det. De enkelte fed hvidløg puttes i jorden om efteråret, og så venter jeg bare. Og har glæden hele vinteren, hvor de grønne toppe står trofast, indtil de visner lidt ned her hen på sommeren.

Det er da haveglæde, der vil noget 🙂

God mandag – endda med godt vejr til haven, det regner 🙂

Jette