Sommeren har også budt på dage med regn 🙂 Og så er der tid til at sidde lidt bag symaskinen. Jeg fik jo maskinen, da jeg gik på pension – og jeg er så glad for den. Og selv om den ikke bliver brugt så meget igen – så er det skønt at have den stående klar, når nu lige lysten til at sy kommer over en 🙂

I Kirkens Korshærs genbrugsbutik i Billund har jeg ansvaret for krea-tingene. Lige fra garn til stoppenåle, sengetøj og håndklæder. Så det spænder ret bredt. Og der kommer meget forskelligt ind – noget kan bruges, andet kommer afsted til tekstilaffald. I øvrigt vældig godt, at den mulighed nu er kommet til. Selv om jeg godt ved, at der endnu ikke er udviklet maskiner eller kommet idéer til, hvad man skal stille op med alt det gamle tekstil. Men det skal jo begynde et sted, og det gør det ved, at vi samler det mest slidte og hullede sammen og sender det til genanvendelse.

I genbrugsbutikken fandt jeg to stykker lilla stof – et mønstret og et ensfarvet og de spillede så godt sammen. De kom med hjem og er nu syet om til en fin lille sommertop. Nu kommer modellen retur til butikken, og så håber jeg, at der er en kunde, som kan se, at den må hun da eje 🙂

For noget tid siden blev der også indleveret nogle George Jensen damask duge – det er virkelig skønt med sådanne donationer ind mellem 🙂 Men på den ene løber var der en stor kaffeplet, som bare ikke gik af i vask. Men jeg syntes det ville være synd, bare at smide det skønne stof ud. Så det kom med hjem, og er nu blevet til to små poser. Med for af et gammelt dynebetræk, måske du genkender det fra kjolen her 🙂

Instagram var inspiration til modellen af posen – den er blevet ret fin, hvis du spørger mig 🙂

Nu håber jeg blot, at der vil komme en kunde, som kan se, at det net må hun da bare have med hjem 🙂

God weekend – midt i den danske sommer 🙂

Jette