Endelig blev det marts og i går kunne vi slå dørene op til en ny og dejlig butik. Der var blevet knoklet de seneste uger – de mange frivillige havde virkelig lagt mange timer i flytningen – men i går stod det hele så også snorlige og indbydende.

Og kunderne strømmede til. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Nu er det så også min første butiksåbning 🙂 Men selv de mere garvede medarbejdere var imponerede. Og omsætningen var ikke mindre imponerende. Så nu er vi i gang.

Butikken blev genåbnet med både flag, snoreklip og tale 🙂 Chefen for Kirkens Korshær i Danmark Jeanette Bauer var mødt op og var med til at gøre dagen endnu mere festlig.

Nogle af kunderne havde også gaver med 🙂 Fine dekorationer og blandt andet denne smukke buket.

Som jeg skrev om forleden, så bagte jeg også kage til kaffen ved åbningsdagen. Vi var nogle stykker, der hver bidrog med forskellige slags – ikke to var ens. Og alle kagerne blev spist – så er der jo også noget ved at bidrage 🙂

Og så bliver det hverdag. I eftermiddag har jeg allerede min første vagt i den nye butik. Det bliver så rart at vende tilbage til de gamle rutiner – med at vurdere og prismærke og sætte nye varer frem – og i ro og mag kunne holde en kaffepause sammen med mine søde kollegaer.

Har du lyst til at følge butikken her, så er den både på Facebook og Instagram (kkbillund)

God weekend.

Jette