Hvis du for år tilbage havde foreslået, at jeg skulle deltage i et blomsterkursus, havde jeg sikkert rystet på hovedet 🙂 Ligesom haveprojekter og det med grønne fingre ikke er min spidskompetence – så synes jeg alligevel, at det er et interessant område.

Så i aftes var jeg på blomsterkursus. Sammen med en flok andre dygtige kvinder. Og alt sammen blev guidet af Anette fra Blomster med A. Det var også hende, der i efteråret underviste i Limteknik. Hun viste meget pædagogisk, hvordan en fin bundet buket skulle laves. Hvordan blomster og grønt mikses og blandes i buketten. Hvordan stilkene altid skal danne en spiral og lægge i samme retning – og mange andre fif.

Og så var det bare om at gå i gang. Inden havde jeg været en tur rundt i Oles have og klippe lidt grønt, lidt grene og nogle Sankt hans urt – og så blev de suppleret med blomster, som Anette havde medbragt. Og her er de tre buketter, jeg fik lavet. Egentlig er jeg ok tilfreds – og har i hvert fald fået mod på at prøve igen 🙂

En lille tæt buket, hvor der blev plads til blade fra en troldhassel.

Også en lille buket, en rokokobuket, der er kantet med store grønne blade fra Oles have 🙂

Og endelig en buket, som er forsøgt at lave lidt højere og lidt løsere i det, og med en gren med små æbler i midten.

Ja, ja, der er stadig lang vej 🙂 Men jeg har fået mere mod på at plukke og klippe grønt i naturen og så sætte det sammen med et enkelt bundt købte blomster. Så er det muligt at lave en fin buket til en meget overkommelig pris.

Nu går turen op til barnebarnet – så kan hendes mor jo passende få en af buketterne 🙂

God onsdag.

Jette