“Klimahandling sammen” Det er overskriften over tre dages Klimafolkemøde i Middelfart. Et virkelig spækket program, hvor der i tre dage sættes fokus på klima, miljø og energi på utallige måder. Kloge hoveder, kreative hjerner og masser af vilje til at gøre noget ved klimakrisen – det præger Middelfart i disse dage.

Og super spændende at være frivillig og give en hånd med. I år er jeg i Infoboden, og derfor har jeg ikke været så meget rundt i gaderne. Men byen summer af liv. For september vejret viser sig fra sin flotteste side. Blå himmel, sol, næsten ingen vind og en dejlig temperatur (og ikke et ord om, at vi mangler regn).

Programmet ligger klar – så gæsterne kan få et med på vejen. I Infoboden bliver i øvrigt spurgt om alt – fra vand og toiletter til plaster og madboder 🙂 Og så hilser jeg ind imellem på gamle venner og bekendte – det er vældig hyggeligt.

De 17 verdensmål er i spil overalt. Men her gælder også – at ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget.

I dag er der en spændende samtale på Folkemødet, hvor Folkekirken er involveret. En politiker, en biskop og en klimaaktivist vil have en debat om klimabekymringer og handlekraft. Den kan jeg lige nå at overvære, inden jeg skal have min sidste vagt på dette års Klimafolkemøde.

For jeg stiller op igen næste år 🙂

God weekend.

Jette