I går begyndte årets Klimafolkemøde i Middelfart. Og i modsætning til sidste år, så var der bare mange mennesker på gaden og rundt ved de forskellige scener. Så selvom den grønne omstilling kan være lidt tung at danse med, så var der både interesse og mange gode bud på vejen til en grønnere verden.

Jeg var frivillig, sammen med en masse andre. Og det var virkelig en sjov opgave. Spændende og med mulighed for selv at få udbytte af de mange taler og stande. I går skulle jeg arbejde med sociale medier og i dag er jeg scenepasser. Og jeg hygger mig – og nyder, at det ikke er mig, der har det overordnede ansvar 🙂

På vejen gennem Klimamødets område mødte jeg blandt andet disse ting:

Informationsstanden – en meget central stand – og teltet havde da også et fint spidst telt øverst, så det var til at genkende 🙂

Jeg er faldet for insekthoteller. Også selv om insekterne sagtens kan finde gemmesteder i de haver, jeg har adgang til – men der er bare noget fint over de mange forskellige bud på insekthoteller.

Der var også inviteret skoleklasser til Klimafolkemødet. Og i en af standene skulle klasserne bygge og skrive om klimaet. Imponerende hvor kreative børn er 🙂

Jeg er klar til endnu en dag som frivillig.

God weekend.

Jette