Ah – du vil nu nok synes, at det er en meget lille buket, du skal se om et øjeblik 🙂 Og sandt nok, det er et par smĂĄ grene fra min gamle rose pĂĄ terrassen. Den er lige pĂĄ spring til at blomstre og dufter noget sĂĄ dejligt, sĂĄ det er en fornøjelse at gĂĄ forbi den.

Det med ugens buket er jo den udfordring, som Planteliv har stillet, at man hver uge i ĂĄret laver en buket af blomster fra haven eller grøftekanten – eller blomster man køber. Jeg er jo ikke det store havemenneske, men synes idĂ©en er sjov, sĂĄ nu gĂĄr jeg pĂĄ udkig i haven en gang om ugen. Og nĂĄr jeg nu mest laver meget smĂĄ buketter, sĂĄ strækker havens indhold sig ogsĂĄ længere 🙂

Den gamle rose blev klippet grundigt sidst i marts, og sĂĄ er det egentlig fantastisk at den nu stĂĄr med fine blade og skønne blomster 🙂

Jeg aner ikke, hvor gammel rosen er – men tænker næsten, at det er lige sĂĄ gammel som huset – 100 ĂĄr. Jeg ledte pĂĄ nettet for at finde gamle billeder af præstegĂĄrden – men meget kunne jeg finde, men lige billeder af den gamle rose, det dukkede desværre ikke op.

Til gengæld kom billeder af gamle præstepar og bindingsværk op – sĂĄ er det tydeligt, at tiderne har ændret sig 🙂

De fine rose minder sĂĄ meget i deres opbygning af dem, jeg forsøger at lave, nĂĄr jeg laver marcipanroser – men naturen overgĂĄr nu langt mine evner. Nu stĂĄr den lille buket pĂĄ mit skrivebord og ser bare fin ud.

PĂĄ en dejlig sommerdag.

Jette