Nu har det været solskinsvejr i små fjorten dage – og det har virkelig været dejligt. Jeg var grundigt træt af regnvejr, gråvejr og blæsevejr. Så uanset alt andet omkring os, så har vejret altså været okay 🙂 Vinden er kølig, men på terrassen var der ganske fint at opholde sig i går. Så nu skulle der laves lidt der.

Jeg blev ikke færdig, men der blev hevet nogle vildfarne skud op, fjernet en del mos mellem fliserne og den gamle rosenbusk blev klippet ned.

Jeg synes, det er mega hyggeligt at klippe roser. Det går ret langsomt, men pyt med det. Jeg bruger ikke handsker, så noget af kunsten er jo at undgå at hænge fast i alt for mange torne 🙂

Natten har været kold, men jeg tror nu nok den gamle rose klarer skærene.

Mit lille terrasse bord var blevet grønt – af alger. Så det blev også vansket grundigt. Og det pynter altså gevaldigt bare at få algerne væk.

Og så blev der lavet den første krukke til terrassen med danske blomster. Det gælder jo stadig om at støtte danske gartnerier og forhandlere. Vidste du i øvrigt, at de to første tal på stregkoden fortæller, hvilket land blomsten kommer fra? Det har jeg først lært her under coronakrisen – men når der står 57 først i rækken af tal, så er planten produceret i Danmark.

Jeg lavede en lille portion dej til langtidshævede boller i aftes – og vupti – så er der brød til formiddagskaffen dagen efter. Det er en god måde at bage på, når det lige er en lille portion. Og fotograferet i solskinnet på et nyvasket bord, så ser de da ret lækre ud – og det er de også 🙂

På endnu en smuk dag.

Jette