Og dermed på bagkanten af en uges ferie – som jo blev helt anderledes end planlagt for et halvt år siden. Men det har været en dejlig uge – tempoet er gået gevaldigt ned, solen har skinnet og naturen er blevet nydt.

Oles fødselsdag fyldte naturligt nok mest – selv om den jo ikke rigtig blev fejret 🙂 Det blev mest til sammen-hver-for-sig. Og så venter festen til alt igen er, som det plejer. Og det glæder jeg mig til. Der blev bagt lidt til selve dagen – men billederne glemte jeg at tage. En klassiker var othellolagkagen og små napoleonshatte. Og i reserve var der svenske chokoladebrød.

I går var vi en tur rundt i præsteskoven – den er jo stadig størst i tankerne. Der mangler forsat at blive plantet træer – bortset fra dem, vi plantede i efteråret. Men det forhindrer os jo ikke i at gå tur på marken, hvor vandet langt om længe er sunket, så nu kan vi gå over det hele. Og genfinde de små fine træer, som har fået fat og forsigtigt er begyndt at skyde.

Når jeg har ferie, er jeg næsten altid ude at spise på den ene eller anden måde. Det er jo ligesom ikke muligt pt – men opfordringen til at købe take-away lyder ofte. Og det er bestemt en fin mulighed for at støtte en lokal restaurant – og få lidt fornemmelse af at blive en smule forkælet. Så Cafe Mauritz stod for søndagens aftensmad. Det var så fint, og vi blev alle rigeligt mætte.

Nu venter en ny uge – med nye udfordringer. For det er mærkeligt at vide, at der ikke skal holdes gudstjenester i hele påsken – og hvad gør jeg så i stedet? Det kommer der helt sikkert lidt mere om her, når afklaringen har indfundet sig 🙂

God mandag.

Jette