I denne uge skal Peter og hans kæreste Tanja giftes. En festlig begivenhed, som dog i første omgang ikke bliver fejret så meget på selve dagen. Det sker senere. Men der bliver mulighed for at spise en lille kage 🙂 Så jeg har været i køkkenet og forsøgt mig. Det er enkle kager, men lavet som veganske kager. Og det kræver lidt andre ingredienser, men alle sammen nogen der var i køkkenets skuffer.

Peter har alle dage været ret glad for hindbærsnitter – og hvem kan fortænke ham i det :-), så der er blevet lavet små hjerte hindbærsnitter. Jeg brugte opskriften på en mandelmørdej til kagen, og det gør altså noget godt ved en hindbærsnitte.

Hindbærsyltetøjet var den lette løsning, et glas økologisk hindbærsyltetøj købt i WeFood.

Tanja ønskede noget med chokolade. Her fandt jeg en opskrift på en bradepandekage, som så blev skaleret ned og bagt som små mini cupcake. Efterfølgende er de pyntet med smørcreme. Mit allerførste forsøg med den slags creme 🙂 Og jeg tror konklusionen her er, at cremen skal piskes noget mere. Så det gør jeg næste gang 🙂

De her små kager bliver prøvesmagt af lidt forskellige mennesker, og så bager jeg en ny portion til selve brylluppet. En ret hyggelig opgave 🙂

Og se så lige solopgangen i morges – solens stråler er virkelig synlige 🙂

God tirsdag.

Jette