Det var stadig iført vintertøj, at jeg gik uden for i går – men vinden og luften var klart mildere 🙂 Det var rart at være ude.

Nye skud på ældgamle rosengrene

Jeg holder jo af finurlige talemåder, og jeg er faldet over denne, som jeg ikke helt ved, hvem der er ophavsmand til – men den lyder sådan:

“Hvorfor blive inde, når alt håb er ude!”

At det er godt at være ude og få lys og luft, ved vi godt. Men dette med at alt håb er ude – betyder jo normalt, at nu er det hele slut, nu er der ikke mere at gøre. Og så siger denne lille sætning jo faktisk det stik modsatte. At det er udenfor, at håbet er! Der er ingen grund til at blive siddende indenfor, det er udenfor det sker.

Det er i hvert fald udenfor, at vi ser naturen springe ud i denne tid. Det er her, livet folder sig ud.

Klippet fairyrose

Uden for fik jeg hentet nyt hjul til trillebøren, så nu er den kørende igen. Og det gør unægteligt alt havearbejde lettere – at have en god trillebør 🙂

Mine fairyroser blev klippet ned. Jeg kan godt li’ at gå og klippe og rydde op i buskene. Og jeg ved, at hen på sommeren får jeg masser af små fine lyserøde roser. Det er virkelig en taknemmelig rose at arbejde med.

Ingrid Marie æbletræ – i gråvejr

Og æbletræet fik klippet de fleste de sine lange vildskud af. Så også her venter jeg og ser frem til dejlige Ingrid Marie æbler til efteråret. Det er der heldigvis lang tid til endnu 🙂

Og selvom det var lunt udenfor – så mangler jeg stadig solen. TV fortalte også at marts havde været en særdeles solfattig måned, så det er ikke sært, at vi glæder os til at se solen noget mere.

Tænk, når vi igen kan sidde på terrassen og spise frokost – det bliver skønt 🙂

God onsdag.

Jette