Profil opdatering

Jeg har som tidligere nævnt ferie i denne uge 🙂 Alene i min ret store præstegĂĄrd og god tid til at tænke over stort og smĂĄt – det er ret godt.

SmĂĄ hyacinter i morgensol

Og noget af det, der er poppet op, er min profil her på bloggen. Se under Bag om Bagning med Budget mm. For meget har ændret sig, siden jeg skrev det første indlæg tilbage i november 2013. En skønsom blanding af stort og småt, store familiebegivenheder og små daglige glæder. Alt sammen noget, der er med til, at min hverdag nu ser noget anderledes ud end for fem år siden. Derfor er det tid til at opdatere profilteksten 🙂

Høns på morgentur

Det er nu blevet gjort – der er blandt andet blevet nedjusteret omkring bageaktiviteten. Jeg bager stadig gerne og prøver nyt, men det sker ikke helt sĂĄ ofte som før. Derfor er der tid og plads til at skrive om andre ting. Om sommerhus og have, kunst og kultur – og selvfølgelig livets gang i mine to sogne. For at være præst pĂĄ landet er at være en del af omrĂĄdet og historien her.

Vi vil gerne ind 🙂

Jeg hĂĄber meget, at du forsat har lyst til at læse med og kigge forbi. Med profil opdateringen bliver bloggen i endnu højere grad her, hvor jeg kan skive om lige det, der ligger for eller optager mig. SĂĄ navnet Bagning med Budget mm beholder jeg – men mm (med mere) kommer til at fylde langt mere 🙂

Grove havremuffins

Men i morgen er det opskriften på disse lækre grove havremuffins der kommer med 🙂

God torsdag.

Jette

Forrige indlæg

Endelig lidt lunere luft

Næste indlæg

SmĂĄ grove havremuffins

3 Kommentarer

 1. Marianne

  Jeg læser med glæde med, uanset om det er bageopskrifter, livets gang i præstegården, sommerhuset eller dine god indlæg om livet på godt og ondt.

 2. Aase Toft Rasmussen

  Jeg tilslutter mig Mariannes kommentar.

 3. Jette Holm Rosendal

  Kære Marianne og Aase. Tak for jeres søde hilsner. Det er dejligt at vide, at nogen synes det er givende og interessant at læse med. Det er bestemt med til at give mening til det at have en blog.
  kh Jette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal