Noget af det fascinerende ved at bo i Danmark er, at vejret er sĂĄ varieret. Og at vi derfor altid har noget at tale om 🙂 

I gĂĄr var det strandvejr – jeg havde for første gang i ĂĄr fødderne i vandet. Dejligt, det er virkelig noget af det skønne ved sommeren, at gĂĄ langs strandkanten med fødderne i vandet.

I dag er det regnvejr – stille regn, der ligger som perler pĂĄ planterne.

Og selv om regnen er ventet og gør god gavn, så bliver det dejligt, når solen igen kommer frem og temperaturen stiger. Men alle planter strækker hals og nyder hver en dråbe, der falder på dem. Jeg vandede lidt i højbedene i går, men tænker, at nu tager naturen vist over. Og vand, det kan der godt bruges.

Da jeg kom ned i sommerhuset i gĂĄr, var det pĂĄ tide at fĂĄ vandet. SĂĄ dejligt med en regnvandstønde fyldt med regnvand. Og det tog ikke lang tid, før stauderne rettede sig op. EfterhĂĄnden er det ene højbed ved at være fyldt ud med flerĂĄrige blomster og planter. Det er jeg ret glad for. Og gør, at der oftest kan plukkes en blomst eller to.

Der er også andre, som har travlt lige nu. En muldvarp. Jeg så den ikke, men jeg så dens enorme skud. Jeg deler gerne græs med den, og er vildt imponeret over, hvor meget jord det kan lykkes sådan et lille dyr at skubbe op. Tidligere har jeg brugt muldvarpejorden til at fylde i højbedene, men nu er de fyldt, så jeg ved ikke helt, hvor jeg gemmer al denne jord henne 🙂

Tilbage pĂĄ kontoret – venter mail, prædiken og møde.

God torsdag.

Jette