Om få dage er det faktisk to år siden, at jeg blev gift 🙂 Det er lidt utroligt at tænke tilbage på. Men tiden er gået godt, og det har været dejligt at være nogens hustru 🙂 Og været godt at erfare, at det kunne fint lade sig gøre at være gift og have to forskellige adresser. Der er blevet pendlet en del, men det er nu vilkårene.

I går var jeg hos Ole, han havde travlt ude, for en gammel maskinhal skulle rives ned. Og det er et ret stort arbejde. Alt skal sorteres og afleveres de rette steder. Men jo helt som det skal være. Jeg mindes i min barndom, hvordan alt affald bare blev kørt på en losseplads eller dumpet i et mosehul. Hvor er det godt, at den tid er forbi!

Jeg brugte lidt tid på at lave en lagkage til eftermiddagskaffen. Med inspiration fra bryllupskagen – og så blot i meget mindre udgave. Bundene var lavet efter denne opskrift (jeg havde et par i fryseren :-)) Fyldet var bærmousse lavet med solbær og hindbær plukket i Oles have, og marcipanen var overtræksmarcipan fra Odense, en sponsorgave.

Jeg synes, det er lidt sjovt at lave marcipanroser. Jeg ved såmænd ikke, om jeg bliver bedre til det med tiden, men pyt. Kagen gjorde i hvert fald lykke i går 🙂

Og så står der ferie på kagen – det har jeg ikke fået endnu, men det sker snart 🙂

God og dejlig sommertirsdag.

Jette