Som nævnt tidligere, så var jeg inviteret til rejsegilde på Hjarnø. I smukt vejr, glade og interesserede mennesker, økopølser og øl og vand. Helt som det skal være 🙂 Hvepsene var der også, de var nu ikke inviteret!

Rejsegildet blev holdt for Mia og Simons hus. Dejligt at møde unge mennesker, der tør tænke anderledes, når det handler om at bygge nyt. De havde haft svært ved at finde en tømrer, som ville stå for byggeriet. Men mødte på så Dennis fra TræVærk og så kom der skred i tingene.

Så nu var det blevet tid til rejsegilde.

Der var som det sig hør og bør – også lavet en fin krans. Der var taler og gode ønsker for huset og familien. Men som Dennis sagde til mig, så savnede han lidt, at der kom andre håndværkere forbi for at se, at sådan her kunne man også bygge. Men alt nyt tager tid. At ændre vaner og mønstre er langsommeligt.

Og så er det jo slet ikke nyt at bygge i træ – der er jo huse med mange hundrede år på bagen. Så det er lidt underligt, at skepsissen er så stor.

Se lige indgangs skiltene 🙂 Jeg synes de er så fine. At det er mennesker, der er kreative og tænker lidt ud af boksen, kan ses allerede her. Se hvilken virkning det har at sætte en træplade på spisen og skrive med sort tusch! Så enkelt og fint.

Jeg glæder mig til at følge projektet her, og TræVærk i særdeleshed. For jeg synes virkelig, at de har fat i noget vigtigt her.

God mandag.

Jette