Det går lidt over stok og sten – men det er helt ok. Det er masser af nye indtryk og nye mennesker på min vej. I mandags begyndte jeg i et barselsvikariat i Sønder Omme sogn. Det bliver udfordrende og lærerigt, og dejligt at være tilbage for en stund i folkekirkens mange krinkelkroge.

Det er også et gensyn med møder i forskellige afskygninger. I onsdags var det et menighedsrådsmøde – som begyndte med at jeg blev budt velkommen med denne smukke buket. Det er nu rart at blive mødt på den måde 🙂

Den kommende tid går det løs med gudstjenester, konfirmander og kirkelige handlinger.

Alt imens der også arbejdes videre på husbyggeriet, holdes mormordag og jeg passer min vagt i genbrugsbutikken. – Jeg tænker kun, at godt jeg ikke har små børn 🙂 så havde det ikke hængt sammen. Nu skal der lige findes nye rutiner og en ny hverdag. Så bloggen er ind imellem sparket en lille smule til hjørne 🙂

Men håber du kigger forbi en gang i mellem alligevel.

God weekend.

Jette