Så er køkkenet stort set monteret, og der er kommet gulv i hele huset. Det sidste har vi selv stået for – jeg har beregnet og købt ind og Ole, der har lagt det.

Vi nyder resultatet 🙂

Gulvet er et Wicandes gulv – med en korkkerne og en mønstret vinyl øverst. Det er længe siden, jeg fandt gulvet og vi købte det, så det har været ventet med spænding at se, hvordan det så ud, når det blev lagt. Og heldigvis – så passer det så fint ind i huset sammen med køkkenets farver.

Gulvet i mit kontor 🙂

Og det er virkelig behageligt at gå på – og at sidde på. Her er jeg landet på gulvet i mit kontor – bag mig kommer inden længe en bordplade på tværs, så der er plads til både pc og symaskine 🙂

Et godt greb 🙂

Køkkenet er mest af alt tænkt praktisk. Der er ikke særlige finesser eller komplicerede løsninger. Det ses ret tydeligt i grebene vi har valgt. Der er ingen knopper eller skabe, der åbnes med lette tryk, men derimod solide håndtag, som er gode at gribe i 🙂

Køkkenet består at to parallelle moduler med god plads imellem. Det er fra Invita, og typen Comet – en model, hvor der er brugt meget genbrugstræ i fremstillingen af skabene. Farven er lysegrå, 0g ret fin. Rundt om lågerne er der en tynd egetræskant. Selv om det ikke er det store farvespil, så giver det mere liv i rummet, end hvis det havde været helt hvidt.

Bag lågerne gemmer der sig køl, frys og depot

Køl, frys og depot er placeret på den modsatte væg – og det tror jeg kommer til at fungere så godt. Og depotet (døren til højre) har jeg i tankerne allerede fyldt med hylder, mel og maskiner 🙂

Entre med plads til vaskemaskine

Køkkenfirmaet har også leveret skabe og inventar til værelser, toilet og gang. Og de står også for montering af det hele. Dejligt ikke at skulle forholde sig til den del.

Det lille hus begynder at få karakter. Og byde en velkommen, når man træder ind ad døren. Meeen – der mangler lidt endnu 🙂 Så fortsættelse følger.

God mandag.

Jette