10 år med bloggen

Det er lidt utroligt, men det er nu ti år siden, at jeg skrev det allerførste indlæg her på bloggen. Og hvor er der sket meget siden da 🙂 Emnerne er blevet udvidet – fra de første brød blev bagt til et hus blev bygget og jeg blev gift. Indlægget her vil være et glimt fra hvert af årene – tilfældigt valgt, for bloggen er også lidt af en dagbog, den husker hvor jeg glemmer 🙂

2014 – her blev der bagt meget, for det var ligesom ideen med bloggen. Det var også året hvor min mor døde, så det kom naturligvis også til at sætte spor.

2015 – var året, hvor jeg begyndte at tænke på at bygge sommerhus. Lidt ud af det blå blev det mere og mere konkret – og en sommeraften kørte jeg til Faldsled og så grunden for første gang. Og endte som bekendt med at købe den og siden få bygget sommerhuset.

2016 – her var årets begivenhed uden tvivl mit dejlige bryllup i juli 🙂 Det var en af de helt store overraskelser, og slet ikke med i mine tanker tilbage, da bloggen begyndte 🙂 Men det er stadig dagligt en stor glæde at dele hverdagen med Ole.

2017 – her er et indlæg, som meget godt beskriver et travlt år – med bagværk, sommerhusbyggeri, og min far, som både kom på plejehjem og siden sov ind op mod jul. Og dermed sluttede en æra, og jeg blev den ældste i vores lille familie.

2018 – det år står lidt utydeligt i erindringen, der var vist bare travlt 🙂 men jeg faldt lige over dette indlæg – om mig selv.

2019 – her fyldte Trine 30 år – og dermed begyndte nogle år, hvor der kontinuerligt var runde fødselsdage at fejre 🙂 Og det er nu altid festligt. Det var også det år, jeg var på kursus i glutenfri bagning. Og fik noget god viden, og jeg øver mig stadig 🙂

2020 – her kommer vi ikke uden om Corona. Det var året, hvor alt blev anderledes – og jeg har ikke meget godt at sige om det. Udover at vi alle kom godt igennem det, men det var en besværlig tid, især når det handlede om kirken og de kirkelig handlinger.

2021 – her sluttede endnu en æra – jeg gik på pension. Og tænkte, at nu havde jeg sagt mit sidste ord på en prædikestol. Sådan gik det som bekendt ikke 🙂 Men det var alligevel en milepæl og begyndelsen på et nyt livsafsnit.

2022 – her blev vi velsignet med det første barnebarn 🙂 Og endnu et nyt kapitel begynder i min livsfortælling. Hvor skønt! Og blev der så slet ikke bagt noget – jo lidt, blandt andet denne Det var så også året, hvor sommerhuset blev solgt, og et nyt byggeprojekt tog sin begyndelse.

Så her i 2023 – et det huset i Jelling, det meget handler om 🙂 Og jeg glæder mig hver dag over at det går fremad. Vi kommer ikke til at fejre jul der i år – men til næste år, bare vent og se 🙂

Og så er jeg tilbage ved 4. november – ti års tilbageblik har vist mig, at jeg har oplevet, lavet, gjort og sagt meget. Og taknemmelighed fylder hjertet – og en kæmpe tak til dig, der også læser med. Det er altid godt at dele oplevelser med hinanden.

God weekend.

Kærlig hilsen Jette

Forrige indlæg

Status på huset i Jelling

Næste indlæg

Træfiberisolering

2 Kommentarer

  1. Ja, tiden går. Min blog blev 10 for et par år siden, og kigger man tilbage, har ens liv ændret sig betydeligt på de 10 – snart 12 – år. Men ændrede det sig ikke, var det jo nok, fordi vi var døde, ikke? 🙂
    Kh, Karen

    • Kære Karen 🙂 Tak for hilsen og vise ord. Og et tilbageblik fylder altid en med taknemmelighed – for hvor har vi oplevet meget på mange planer gennem livet. Fortsat god fornøjelse med din blog også. Kh Jette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal