Tilfældige glimt :-)

Overskriften antyder mest, at der bare er mange bolde i luften lige nu – og de fleste spiller egentlig slet ikke sammen. Men når forhåbentlig at blive grebet med den rigtige hånd alligevel.

I dag er bagt denne skønne kage – nu håber jeg modtageren synes det samme 🙂 Men hvis du er meget glad for nødder og tærte, så er denne et hit.

Sommerhuset – tjah, lidt sker der, men det er først om godt en uges tid, at det for alvor rykker igen. Men skorstenen er blevet forlænget, den var for kort i første omgang. Men nu er der en skorsten, der kan ses viden om – så håber jeg blot, at det er hvid røg, der kommer op af den, når vi en gang får ild i brændeovnen 🙂

Ud over den terrasse, der allerede er på huset, skal der også være en stor terrasse for enden af huset. Den står vi selv for at lave. Dog ikke fundamentet, som er skruer magen til dem, resten af huset er bygget på. De er nu kommet i jorden, så nu mangles der bare lige tid til at få malet og lagt terrassen. Den skal nok blive flot og helt sikkert et dejligt opholdssted, når den en gang bliver færdig.

Og i den helt anden ende af landet sker der også noget. På mandag flyttes min far. Efter at han mistede det meste af synet, kan han ikke længere bo der, hvor han ellers har boet i næsten 70 år. Det lykkes os at få en plads på det lokale plejehjem, så det er rigtig dejligt. Ikke at min far jo kan genkende noget af det, men naboer og familie er bare tættere på.

Med ønsket om en dejlig weekend – jeg vil forsøge at gribe lidt flere bolde 🙂

Jette

Forrige indlæg

Når noget afsluttes

Næste indlæg

At flytte på plejehjem – en positiv oplevelse

2 Kommentarer

  1. Min Servicehund

    Mmmh nødder tærte
    sikke fint sommerhuset bliver
    dejligt din far fik en plads, men Trist behovet er der

  2. Jette Holm Rosendal

    Tak for din søde hilsen – og ja, det er da underligt at min far skal flytte, men jeg tror det er det rigtige i alle henseender.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal