Når noget afsluttes

I aftes trådte jeg ud af den bestyrelse, jeg de sidste knap fire år har været formand for. Det opleves på den ene side som godt og rart – men det var også lidt mærkeligt. Med ét var jeg uden for, ikke længere en del af …

Men sådan er det vel. I rygsækken har jeg nu mange erfaringer om samarbejdets vanskeligheder, men også tilfredsheden med, at noget lykkes. Og allermest har jeg minder om gode, energiske og givende mennesker. De er værd at samle på 🙂

Jeg fik som afskedsgave den fineste lille figur. Jeg vidste knap nok at den fandtes, men jeg blev rigtig glad, da jeg pakkede den ud. En bird fra Architectmade. Skabt tilbage i 1959, og så blevet glemt, for så nu igen at vinde frem som retro. Udskåret i træ – den vil passe så fint nede i sommerhuset 🙂

Den er virkelig sjov. Hovedet sidder løst, så ved at flytte på det, kan fuglen udtrykke forskellige sindstemninger – fra glad til nysgerrig til meget bedrøvet. Hvor utroligt.

Aftenen, som jo egentlig var et repræsentantskabsmøde for Grejdalens Efterskole, bød også på et musikalsk indslag. Skolens lille kor sang, så det var en lyst. Skønt at lytte til deres fine stemmer. Og læg lige mærke til – ingen noder, men ret mange mobiltelefoner og Ipads 🙂 Det er nye tider.

God aften.

Jette

Forrige indlæg

Havekig

Næste indlæg

Tilfældige glimt :-)

4 Kommentarer

 1. Min Servicehund

  Så fin en fugl, spænende at have været med til at drive efterskole. Hvad så nu?

  • Jette Holm Rosendal

   Det var der faktisk flere der spurgte om 🙂 Lige nu ingen konkrete planer – måske bare lidt bedre tid, til noget af det, jeg allerede har gang i 🙂

 2. Aase

  Bestyrelsesarbejde på en efterskole er spændende – synes jeg. Mon ikke du kommer til at savne det bare en lille bitte smule ind imellem?

  • Jette Holm Rosendal

   Hej Aase. Tja – det vil tiden vise 🙂 Det er en spændende og vigtig verden, og jeg har stor respekt for alle, som arbejder inden for efterskoleverdenen. Men jeg tror, jeg nøjes med at bakke op og kigge forbi en gang imellem 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal