Selv om jeg har bagt i mange år – så er det stadig svært at beregne, hvor stor en portion skal være, når man laver om på formen 🙂

Jeg brugte min almindelige mørdejsopskrift (og doblede op!) og lavede så små ruder i stedet for almindelige rektangulære hindbærsnitter. Og fik ret mange små hindbærsnitter!

Peters klasse var forbi i går – studenterkørsel. Og jeg havde besluttet, at de unge mennesker kunne ikke komme her forbi uden at blive budt på lidt kage 🙂 Og hindbærsnitter ved jeg i hvert fald ligger inden for Peters repertoire af godkendte kager.

Men når de skal besøge 19 hold forældre, der alle gerne vil gøre det så godt som muligt, så er det noget med begrænsningens kunst. Så jeg tænkte små hindbærsnitter – i petit four størrelse – det ville være en mulighed.

Det var det også – men der skal bare ikke bruges ret meget mørdej for at lave sådan nogle snitter. Så nu har jeg hindbærsnitter til ret så mange dage …

 

Også fordi de stort set ikke rørte kagerne. Der var lidt mere afsætning på tomat-bruschettaerne og de små chipsposer 🙂

Men sjovt og hyggeligt var det. De unge mennesker var mest imponeret af, at Peter boede i et hus, hvor der var 5 toiletter!

I dag vil jeg tro, at de sover. Og når de engang vågner op igen – og der er blevet ro i deres hoveder – så er jeg sikker på, at de vil huske dagen i går som en sjov og anderledes dag. Alene det, at komme ind og se 19 forskellige hjem og se, hvordan familier kan indrette sig, det er da en fin ting.

Nu er sidste punktum også sat her på bloggen for noget, der har med studenter at gøre – tror jeg 🙂

God mandag.

Jette