Så nåede vi den sidste dag i 2020. Det er altså helt i orden med mig 🙂 Jeg håber virkelig på et bedre 2021. Det er slet ikke fordi der er sket de store ting i mit eget liv i 2020 – men hele corona situationen er bare så trættende og begrænsende. Så jeg glæder mig til lidt mere af alting i det kommende år 🙂

Og i dag er vejret meget passende – sådan i lighed med året – vådt og gråt! Solen er igen gemt bag tykke lag af tunge skyer.

Men lad det nu være – i aften byder vi velkommen til det nye år. Lige nu har jeg blandede nødder i ovnen, som ristes og siden skal nydes til Dronningens nytårstale. 

Og som det sig hør og bør på denne tid af året – så ses tilbage. Og Instagram har en meget fin funktion, hvor man kan samle de ni mest likede billeder. Det har jeg også forsøgt 🙂 Og gjorde det faktisk også sidste år – her ses billedet fra 2019

Og se lige – det er kun blomster, der er på alle billederne 🙂 Det er lidt sjovt for en, som ikke gør særlig meget i blomster. Men nok netop i år, da har det været fint at kunne gå en tur i haven og plukke, hvad der nu var på det pågældende tidspunkt. Og møder har der ikke været mange af – og det var jo ofte der, jeg plejede at bage kager til. Du kan se et enkelt eksempel her.

Jeg vil slutte året med et vers fra salmen vi også skal høre/synge i aften: 

Vær velkommen, Herrens år,
og velkommen herhid!
Sandheds Gud! lad dit hellige ord
oplive, oplyse det høje Nord!
Velkommen, nytår, og velkommen her. (Den danske Salmebog 712,1)


Jeg vil ønske, at 2021 må blive både oplivende og oplysende – og fyldt med glæde og fest – det kan vi alle godt bruge!

Godt nytår! Og tak fordi du læser med.

Kærlig hilsen

Jette