Velkommen hverdag 🙂 Det er helt ok, at nĂĄ hertil. Men det har været en underlig jul og nytĂĄr pĂĄ mange mĂĄder. Og det er ikke mindre underligt lige nu. I kirkeverdenen holder vi igen vejret og ser, hvad dagen bringer af ændringer. Det sker ofte her – og tit i sidste øjeblik – men sĂĄdan er det givetvis ogsĂĄ inden for andre faggrupper. SĂĄ jeg er næppe ene om at glæde mig til sol og sommer og hvidvin pĂĄ terrassen 🙂 Skrevet mens der kommer hvidt ud af himlen.

I gĂĄr blev tilbragt i sommerhus – der var fyret godt op i den lille brændeovn – sĂĄ vi holdt fint varmen. Men der er ogsĂĄ behov for at komme ud – sĂĄ Ole, Alba og jeg tog i Svanninge Bjerge. En dejligt sted med kuperet terræn, skov og ĂĄbne steder og øverst oppe en god udsigt. 126 meter over havet. Den solide sten forkynder, at der ikke mĂĄ tændes ild i en radius af 9 alen rundt om stenen 🙂 

Det brune pĂĄ stenens top er tre store kogler, jeg fandt pĂĄ turen. Jeg har næsten altid kogler med hjem, nĂĄr jeg gĂĄr en tur i en skov. De gemmes, enten til jul eller bruges til optænding i brændeovnen. Uanset hvad, sĂĄ er de dekorative at kigge pĂĄ. 

Og sĂĄ er jeg begyndt pĂĄ et lille bitte strikkeprojekt 🙂 Et lille hundedække til Alba. Jeg ved ikke om hun vil synes om det – og mĂĄske er det heller ikke nødvendigt. Men nu forsøger jeg at strikke et lille tæppe, som kan varme hendes ryg, nĂĄr hun er med pĂĄ tur. For hun vil altid gerne med pĂĄ tur – de smĂĄ ben piler afsted og hun nyder at være med.

Tilbage til hverdagen – det er helt i orden. Det meste af julepynten er kommet tilbage i kasserne og er stillet pĂĄ plads med et pĂĄ gensyn til december 🙂

God mandag.

Jette