I begyndelsen af året lavede jeg en liste, over ting jeg gerne ville i 2023. Og det interessante er jo så, hvordan det gik 🙂 Som et slags tilbageblik. For noget af det blev jo indfriet – men der er også noget, jeg ikke kom i mål med.

Men først det som lykkedes og berigede mit liv i 2023:

Fra Kreta

På ferie i udlandet – juni måned bød på en dejlig tur til Kreta sammen med Trine og familien. Barnebarnets første flyvetur og med en byggetilladelse i kufferten 🙂 Og det er bare altid dejligt at komme ud og opleve et nyt sted og en fremmed kultur. (En ny rejse – med bus – er booket til sommer :-))

Foredrag – her nåede jeg et par stykker, og fik også selv muligheden for at holde et lille oplæg om sange fra Højskolesangbogen. Her blev interessen for sang og ny viden kombineret – det er også altid godt.

En kustode på Kolding hus

Besøge mindst tre museer – det skal vinkles lidt, hvis det skal opfyldes 🙂 Men et dejligt besøg på Kolding hus og en tur forbi Egtved pigens grav blev det til.

Og tid med barnebarnet – det blev indfriet i stor stil – og hver gang en fornøjelse at være sammen med det lille menneske.

Sommerkjole syet af gammelt sengetøj

Symaskinen er også blevet brugt, men ikke så meget igen. Men det blev til lidt sommertøj syet af gammelt sengetøj. Det giver stadig god mening.

Musik har også fyldt i år. Ole og jeg nåede en dejlig koncert på Fyn og jeg deltog i en workshop og sang ved en gudstjeneste i Kauslunde. Så dejligt lige at være tilbage igen 🙂

Og hvad nåede jeg så ikke ? – Marsktårnet venter stadig på at blive besøgt, det samme gælder vadehavsområdet. Her vil jeg stadig gerne på cykelferie til.

Jeg har fået læst et par bøger, men det kunne godt blive til flere 🙂 og det samme gælder kagerne. Her er det mest gengangere, der er blevet bagt – men det er nu også godt 🙂

Cookies med tranebær

Et tilbageblik er altid tankevækkende. Og dejlige minder, der dukker op igen. Oplevelser og stunder, man måske lige havde glemt.

Ud over de ti ønsker fra min liste, så har året budt på et begivenhedsrigt år – hvor husbyggeriet er det, som træder tydeligt frem. Det nye år vil se anderledes ud 🙂

Men der kommer en ny liste med ti ting, jeg gerne vil i det nye år. Jeg er lige gået i tænkeboks 🙂

Her på en af årets sidste dage.

Jette