Weekenden har været fyldt med interessante indtryk.

For første gang i mit liv har jeg besøgt Landskuet i Herning 🙂 Et kæmpe udstillingsvindue for landbrugsmaskiner, heste, køer og får. Og lidt til have og fritid. Selv om jeg er vokset op på landet, så var det lidt, som at være landet på en fremmed planet. Men hønen, der er lavet i pileflet bragte glimt fra min verden – endvidere et kæmpe insekthotel, en “vild have” med trærafter som kanter og græskar plantet på kompostbunken – det virkede lidt mere bekendt 🙂

Søndag gik turen igen til Koldinghus. Et skønt sted at besøge. Denne gang var det udstillingen om Dannebrog, der var anledningen. Og det var et fascinerende syn. Stævnen var lavet i størrelse 1:1 og gjorde, at man kom rigtig tæt på det flotte skibs detaljer.

Et andet højdepunkt var de udstillede puder, som Dronningen selv har broderet.

Udstillingen om Flora Danica bragte tiden tilbage til 1800-tallet – godt understøttet af personer på slottet, som var klædt og som talte, som man gjorde dengang.

Det blev også til et smut forbi Skamlingsbanken – men her var blæsten og bygerne en udfordring 🙂 Men igen, stedet er et besøg værd. Og så er det på listen over Danmarks bjerge 🙂

Vel hjemme igen blev det til grøn aftensmad. En To Good To Go salat fik følgeskab af en jordbærdressing og en lækker peberfrugt/feta creme. Der kommer en opskrift på den snarest.

En skøn weekend fyldt med indtryk er nu gemt. Indtil videre lykkes det ret godt at få opfyldt nogle af ønskerne til 2023.

God mandag.

Jette