Så er det nye år begyndt 🙂 Og det er velkomment. Ikke at det forgangne år har været dårligt – set igennem mine egne briller – men på verdensplan, så var 2022 ikke et godt år.

Nu ligger min kalender ved siden af mig, og der står ikke meget skrevet i den endnu. Det er helt fint – der skal nok komme aftaler hen af vejen.

For nogle år siden lavede jeg en lille liste over fem ting jeg gerne ville i december. Nu synes jeg kunne være interessant at prøve at lave noget tilsvarende, blot for et helt år. Så her kommer min liste med ønsker og tanker for 2023.

Hvidløgsspirer i januar

10 ting, jeg gerne vil i 2023 – i tilfældig rækkefølge:

Besøge Marsktårnet i Sønderjylland (har et gavekort liggende :-))

På cykelferie i vadehavsområdet

På ferie til udlandet

Afsted til nogle gode foredrag

Besøge mindst tre museer

Nyde dagene sammen med barnebarnet

Bage flere spændende kager

Sy mere tøj ud fra #wearyourlinen (tøj syet af sengetøj)

Lytte til skøn musik – så afsted til koncerter

Få læst nogle bøger

Og ind imellem alt det – så nyde min dejlige familie og gode venner. For det er trods alt det, som giver livet mening og sammenhæng. Fællesskabet med andre.

Sjal – af rester – strikket i hønsestrik

Og så mangler der lige en ting mere til listen over det, jeg gerne vil i år. Det er at bygge hus 🙂 Alt tegner til, at det bliver i år, at det første spadestik skal tages, og huset rejses og siden bebos. Det lille bæredygtige træhus – jeg glæder mig 🙂

Velkommen 2023 – der bliver nok at se til og glæde sig over.

Godt nytår.

Jette