Det er blevet dagen før dagen – og dermed tid til at ønske dig, som læser med her – en rigtig glædelig jul 🙂 Jeg ønsker og håber, at det bliver en fredfyldt og velsignet jul, fyldt med glæde, sang og gode stunder. Og lækker julemad. Hvad det så er 🙂

Hos os bliver julen fejret sammen med barnebarnet og hendes familie. Og dermed bliver julemiddagen også en grøn middag. Det passer mig vældig godt – selv om jeg også nyder at spise andesteg. Det gør jeg så første juledag 🙂

I dag skal jeg have lavet en dejlig nødde-svampe postej, som skal med nord på. Og dertil lavet en dejlig vegetarisk brun sauce. Det er lidt udfordringen – men jeg har efterhånden fundet en god opskrift, som både smager godt og smager af noget.

Og endelig skal jeg have lavet risalamande – det har vi altid spist i min familie. Også selv om mine egne børn ikke er særlig begejstret for det, så har vi holdt ved med det. Og jeg synes, det smager så godt 🙂

Bloggen holder ferie indtil nytår – jeg glæder mig også til at tage fat på 2024. Og nye dage og nye oplevelser.

Men først er det jul.

Glædelig jul.

Jette

ps – billedet er fra det nye hus – det skulle ikke mangle et juletræ, så nu er det også kommet på plads 🙂