Det nye år er ved at være godt i gang – men det var alligevel tid til den årlige Nytårskoncert i Middelfar i lørdags. Jeg har været med før og sunget i det store nytårskor, og hver gang er det en fin oplevelse. Koret er dog svundet ind gennem årene, så denne gang var vi omkring 25 sangere. Vi havde et par numre selv, men var ellers baggrunds kor for koncertens solister. Al musikken blev leveret af Odense Politiorkester.

Og det er altid en sjov og berigende opgave at synge i kor. Lørdagen var fyldt med opvarmning, generalprøve og så koncert – ja så var det meste af dagen gået med Nytårskoncerten. Men det var til gengæld også en dag fyldt med sang og musik, blæsere i massevis og dygtige lys-og lydmænd, der kan trylle 🙂

Koret sidder på bagerste række, og ser alt fra bagsiden 🙂 Men det er et fascinerende syn, at se, hvordan det hele spiller under ledelse af en dygtig dirigent.

Koncerten var som nævnt i Middelfart – så det blev også til et gensyn med mange af mine “gamle” sognebørn. Og det er altså en stor glæde. Vældig hyggeligt at se og høre om livets gang i Kauslunde og Gamborg.

Nu er det mandag – men stadig synger nogle af numrene i ens sind. Det er da dejligt 🙂

God mandag.

Jette