Overskriften er ikke særlig sigende. Men det er et par glimt af, hvad der har optaget mig.

Mest af alt, en undren over, at i går var den sidste Bededag. Og som præsten sagde i sin prædiken, så kunne det være, at der næste år var en aftengudstjeneste torsdag før fjerde fredag efter påske, og så kunne der sluttes af med varme hveder. Det var nu ikke en helt dum ide.

Der er blevet bagt cookies. Med kokos og tranebær. Det er virkelig en af mine favoritter. De er bløde og søde og smager vældig godt 🙂

Og jeg har lavet en lille – næsten mikro – portion jordbær/rabarber syltetøj. Med to stilke rabarber af egen avl 🙂 Det er da en stor fornøjelse. Glasset genkender du måske – det er købt for mange år siden. Et syltetøjsglas med et låg i to dele. Jeg har stadig ikke fanget fidusen, men det fungerer meget godt.

Der er også blevet indkøbt en pose To Good To Go. Og en virkelig god en af slagsen – fyldt med masser af gode råvarer. Blandt andet et fint bundt grønne asparges, en bakke friske ærter, et net med hvidløg, to trekornsbrød, en kanelstang og nogle københavnerbirkes. Så Ole og jeg har virkelig hygget os med indholdet. Og det hele kostede 29 kr.

Grøntsagerne blev til Bededags aftensmad. En tærte med asparges og ærter. Og en aspargesdip – som var lækkert tilbehør til tærten og salaten. Det hele blev nydt med velbehag – det var budgetvenligt mad og i takt med “stop madspild” tanken.

Og endelig er jeg blevet færdig med at strikke selve grunddelen af et sjal – et sjal i hønsestrik. Jeg synes faktisk, at det er blevet ret så fint 🙂 Nu er det blevet vasket, klippet op og så gælder det om at få strikket borten hele vejen rundt. Der venter skønne timer i selskab med det lune sjal.

Og så blev det lørdag – og der er kommet lidt regn. Det er så velkomment 🙂

God weekend.

Jette