Ordene er hentet fra salmen “Du, som går ud fra den levende Gud” (Den danske Salmebog nr. 291) Og de passer så fint på naturen netop nu. Til trods for nogen ret så blæsende dage, hvor nogle blomster måtte give op og knække på midten, så har varmen alligevel også gjort sit.

En lille tur udenfor viser det 🙂

Rhododendron er godt på vej – de store knopper venter kun på at folde sig helt ud. De er virkelig forårsbebudere – med en tydelig retning mod sommer.

Og så er der mælkebøtter 🙂 Det er nok ikke alles favorit – heller ikke min. Men de lyser nu alligevel smukt op her på den grønne bund. Jeg forsøger at begrænse antallet i blomsterbedet, men med blandet held. Men mon ikke der bliver plads til det hele 🙂

I fødselsdagsgave fik Ole et pæretræ. Jeg ved ikke, om han helt havde set det komme 🙂 Men træet er blevet plantet, og det er faldet til, eller er i hvert fald begyndt at få fine grønne blade. Om der kommer frugt i år må tiden vise, men bare det, at det ikke gik ud, er da en sejr i sig selv.

Og så er der tulipanerne. De er bare så fine. Jeg nænner ikke rigtig at plukke dem – selv om de da indbyder til det. Men de holder sig bare flotte og strunke i længere tid, når de får lov til at stå på deres faste plads.

Sådan en lille tur rundt i haven en morgen i maj – det er en fornøjelse. Og i dag lader solen til at skinne hele dagen – det er da næsten en festdag 🙂

God mandag.

Jette