Lækkert og smart syltetøjsglas

Ja, det er smart – jeg har blot endnu ikke helt forstået ideen 🙂

I sidste uge købte jeg et fint lille syltetøjsglas, perfekt til små portioner af hjemmelavet syltetøj. I lækkert design og kvalitet. Mærket hedder Kilner, og har en 150 år gammel tradition bag sig. (læs mere her

Men det interessante er låget! Det er nemlig delt i to, så det består af en ring og en plade. Og som jeg har forstået det lægges pladen på, når glasset er fyldt og ringen skrues på. Så slutter det helt tæt og kan indholdet gemmes godt og længe.

Fint nok – men da jeg læste videre på nettet om mit nye glas, så viste det sig, at pladen kun kan bruges én gang. Så skal den udskiftes og en ny tages i brug! Det var der bare ikke nogen, der fortalte noget om, og der stod heller ikke noget i brochuren, der fulgte med. Men på nettet kan man købe sæt med 12 nye plader, så kan glasset bruges igen.

Men – jeg tror nu nok, at min plade kan vaskes og bruges igen – mere end en gang 🙂 Men glæder mig bestemt til at tage det nye glas i brug!

Jette

Forrige indlæg

Lagkage med hyldeblomstcreme

Næste indlæg

Harvest kager

2 Kommentarer

  1. randiglensbo.dk

    Ja mon dog ikke det går an med lidt genbrug 😉

  2. Jette Holm Rosendal

    Det håber jeg 🙂 God dag til dig. Jette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal