Status – tid til at tænke tilbage – eftertænksomhed. Jeg tror, det melder sig helt af sig selv, dette med at se tilbage på året, der snart er gået. Og hvor et nyt år og et nyt årti tages i brug.

Jeg vælger her at se på et blogindlæg fra hver måned – delt i to indlæg. Jeg skal lige nå at følge med selv 🙂 For som det gælder, når man rydder op, så tager det tid at gense en ting, sådan gør det også, når små indlæg skal skimmes igennem.

2019 har været et dejligt år – med mange gode minder. Taknemmelighed følger med.

Januar

Her blev julen pakket ned og sat på loftet til december – og jeg har i disse dage glædet mig over gensynet. Januar bød også på kunst for alle. En alternativ udstilling i Aarhus, hvor blandt mange andre en af mine gamle konfirmander udstillede.

Jeg fik købt et nummereret tryk og siden sat i ramme, så nu hænger det på væggen og minder mig hver dag om livets balancekunst.

Februar

Der bliver ikke bagt helt så meget, som der gjorde en gang. Bloggen handler faktisk om meget andet kan jeg se, når jeg læser baglæns. Men der bages dog.

Som her – en helt almindelig marmorkage. Det går man aldrig galt i byen af.

Marts

Bæredygtighed har været et ord i mit ordforråd i mange år. Men i år blev det udvidet med begrebet Zero Waste. Ingen affald. Der er jeg bestemt ikke kommet til endnu, men jeg tænker mere og mere over, hvordan ting kan genbruges eller gives videre eller laves om til noget andet.

Og her i julen er der blevet genbrugt masser af glas og dåser, og der er syet gaveposer i stedet for at købe nyt indpakningspapir. Så tankerne om mindre affald bliver drypvis implementeret 🙂

April

I april har jeg fødselsdag 🙂 Og ofte falder påsken i samme måned. Det gjorde den i år, og jeg fik bagt en hvedekornstærte.

En lidt speciel kage, men som ved sine ingredienser fortalte noget af påskens historie.

Billedet har jeg fået slettet, så månedens billede bliver et farvestrålende et af tulipaner ved sommerhuset. Det emmer af forår – jeg kan mærke, at jeg glæder mig til den tid igen 🙂

Maj

Her var det turen til Paris, der popper op. Skønne dage i en dejlig by.

Vi travede rundt og nød det hele. På billedet er det storesøster og lillebror, der går side om side 🙂 Trine fyldte 30 år mens vi var dernede, og dagen blev fejret med aftensmad på en vegansk restaurant. Rustikt og fyldt med stemning.Juni

Her står datterens bryllupsdag som største oplevelse. Trine og jeg blev lige fotograferet inden vi forlod præstegården 🙂

En smuk junidag blev hun og kæresten viet på Aarhus rådhus – og efterfølgende gik vi i botanisk have for at tage billeder, inden der blev spist middag på en restaurant i byen.

Det har været en hyggelig tur gennem første halvdel af 2019 – på mandag følger sidste del.

Jette