Jeg så det sidste år på et julemarked – en stand, hvor man kunne købe stof-poser, som man så kunne bruge til at “pakke” gaverne ind i. Standens ejer havde virkelig lavet flotte poser af gammelt stof og juleduge.

Min søster Irene, sendte mig først i december en mail om netop hjemmegjorte stofposer. Men det har fået lov at ligge. Til i går – nu skulle det prøves.

For jeg havde været i gemmerne og fundet flere meget gamle juleduge, som i hvert fald har ligget hengemt i over 25 år – så sandsynligheden for, at de pludselig kommer frem og i brug igen er ikke stor.

Så nu er den ene klippet op og lavet til de første to gaveposer.

Ser man kritisk på dem, så er de lidt for firkantede og stoffet lidt for stift 🙂 Men når først juletræet er tændt, og salmerne synges – så tror jeg faktisk, at poserne passer meget godt ind i mængden af de andre gaver.

Det kræver ikke meget for at sy en pose – det er mere lige med at komme i gang 🙂

Et rektangulært stykke stof foldes på midten og sys sammen i de to sider. Jeg lavede hjørner i bunden – det behøves bestemt ikke, men ser lidt pænt ud 🙂 Og til sidst syede jeg et bånd på i hver side, så der var noget at lukke posen med.

Til-og-fra kortet er lavet af et gammelt julekort, som aldrig var blevet skrevet, men hvor forsiden var rigtig pæn. Så nu kommer det også i anvendelse 🙂

God tirsdag – en uge til jul 🙂

Jette