3. søndag i advent – hvor tiden bare går hurtigt her i december 🙂

Jeg er helt sikkert ikke klar til jul endnu – og den kommende uge gør det ikke så meget bedre, men så har jeg til gengæld fri næste weekend, så der tror jeg, at der kommer styr på mangt og meget.

I går fik jeg en uventet adventsgave af Ole – den fineste hæklede julekugle. En hvid kugle – hæklet – så den må være stivet med et eller andet 🙂 Den har det fineste hjertemønster, og når der så kommer en lille lyskæde inden i, ja så stråler den bare 🙂

Jeg synes jo pynt med historie og pynt, der er lidt unikt er vældig fint, så det her var lige i min ånd. Det var en af Ole kollegaer, som havde hæklet kuglerne, og så solgte dem på deres arbejde. Og hun var blevet helt overrasket over, hvor populære de var – så nu er der allerede udsolgt 🙂

Kuglen er let og virker helt spindelvævsagtig – den er bare fin!

Nu pynter den hos mig, og vil lyse op i juledagene.

I dag står den på julefrokost med mine søde kollegaer ved kirken. Det plejer at være vældig hyggeligt, god mad og masser af snak – om året der er gået og meget andet.

God mandag.

Jette