Sommerhuset er solgt

Det er virkelig lidt mærkeligt at skrive den overskrift. Nu har jeg gået og ventet på, at det skulle ske, forberedt mig på det – men så er det alligevel lidt underligt, når det sker. Lidt vemodigt – men også et godt skridt på livets nye vej. For der ligger en grund og venter på, at der kan bygges et nyt lille træhus der.

Men nu skal der først siges ordentlig farvel til Kærnehuset. Det er stadig udlejet en del, så jeg får rig lejlighed til den næste måned at komme herned, være i huset og bare nyde duften af træ, glæde mig over alle de gode ting i og ved huset. Alt sammen noget, som nu gives videre til de nye ejere.

Jeg når lige at få glæden af mine første asparges 🙂 De står midt blandt alt andet i et højbed, og kommer så fint frem netop nu. Jeg glæder mig til at smage dem – og håber de kommende ejere også sætter pris på asparges 🙂

Der kommer helt sikkert flere glimt fra Kærnehuset den næste måned. Men lige nu skal tanken helt falde på plads – at en drøm gives videre.

God weekend.

Jette

Forrige indlæg

Til foredrag – altid ny inspiration

Næste indlæg

De første rabarberstilke

2 Kommentarer

  1. Tillykke og jeg kan godt forstå hvis salget er forbundet med vemod. Det var jo et hjertebarn for dig at bygge.

    • Hej Lene 🙂 Ja, der ligger mange tanker og en del arbejde gemt i det lille hus 🙂 Så jeg nyder lige den sidste tid, inden det gives videre. Men jeg er helt sikker på, at den nye ejer også får masser af glæde af huset, stedet og området. kh Jette 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal