For fem år siden købte jeg sommerhusgrunden – og stod midt på den og tænkte over, hvordan kommer der dog et sommerhus her 🙂 Der er sket meget siden da, og der er kommet et fint hus på grunden på Sydfyn.

Nu er jeg så blevet ejer af endnu en grund – denne gang dog ikke alene, men sammen med Ole. Og ja lige nu ligner det en græsmark, hvad det også er. Og jeg står endnu en gang og er spændt på, hvordan det mon går med at få et hus bygget her 🙂

For det er planen. At bygge endnu et lille træhus – som helårshus og med plads til både Ole og jeg. Endnu er vi helt i den indledende fase, og horisonten på byggeriet er mindst et år frem. Men arkitekten synes, det er en god ide at komme i gang – papirarbejde tager også tid.

Grunden ligger i Jelling. Og hvorfor så lige her 🙂 Det er et dejligt sted, masser af historie, ikke for langt fra familie på den ene og anden side, og så var det økonomisk til at komme til. Og ikke mindst så er grunden en udstykning af et økologisk landbrug, og der er ret frie rammer, når det kommer til lokalplan og muligheder for at bygge lidt anderledes.

Det bliver også her der en gang skal anlægges en have – her er jeg helt blank. Men bliver vel klogere undervejs. I første omgang bliver æbletræerne, som jeg fik i fødselsdagsgaveplantet bagerst på grunden. Så kan de forhåbentlig komme i gang med at slå rod – og give lidt liv til den ret kedelige mark.

Det bliver en spændende proces igen at bygge hus – denne gang skal det ikke certificeres, men derfor skal der alligevel træffes mange bæredygtige valg. Jeg glæder mig til processen, selv om det også tager tid og kræfter. Og denne gang er vi jo to, der skal blive enige – men det skal nu nok gå 🙂

Fortsættelse følger 🙂

God weekend.

Jette