Sommerhus glimt

 Jeg er sĂĄ heldig at have ferie i denne uge 🙂 Planen var oprindeligt, at nogle af dagene skulle være brugt pĂĄ en fælles ferie med familien – det blev det sĂĄ ikke til. Jeg hĂĄber pĂĄ en anden gang. 

Dørstopper

Men jeg nyder alligevel friheden, og fik ordnet og sat lidt pĂĄ plads i sommerhuset. For en del af mine gaver skulle nemlig flytte derned. Blandt andet denne meget søde abe 🙂 Det er min søster, som har hæklet den og proppet den med med noget tungt fyld, sĂĄ den kan fungere som dørstopper. Eller i hvert fald forhindre, at døren klapper i – og det er der brug for. SĂĄ nu glæder jeg mig til at vejret bliver sĂĄ lunt, at døren kan stĂĄ pĂĄ klem og den lille abe komme pĂĄ arbejde. Men ellers er den da ogsĂĄ bare sød at kigge pĂĄ 🙂

Insekthotel

Insekterne blev ogsĂĄ betænkt, da jeg fik gaver. Jeg er sikker pĂĄ, at det er vejens fineste insekthotel der nu byder inden for. Der bor helt sikkert ogsĂĄ insekter og larver i træet i brændelyet – men jeg har læst, at nogle insekter foretrækker runde rør og smĂĄ huller – sĂĄ mon ikke der flytter nogen ind pĂĄ et tidspunkt ? Jeg holder i hvert fald øje med hotellet.

Højbed med krydderurter

Jeg fik jo en del træer og planter til min fødselsdag – og blandt andet to krydderurter. Og de kom med i sommerhus, for det er her, jeg laver en del mad. I højbedet blev der plantet en flot oregano (bagerst) og fjernet en rosmarin, som ikke havde klaret vinterens frostgrader. Og sĂĄ glæder jeg mig bare over farverne i bedet. Jeg synes stadig, det er lidt sparsomt med blomster og blade, der lyser op. De mangler lidt sol og varme – som alle vi andre 🙂

God onsdag.

Jette 

Forrige indlæg

60 ĂĄr

Næste indlæg

PĂĄ en ny grund

2 Kommentarer

  1. Lene

    Forsinket tillykke med fødselsdagen. Og sikke dejlige gaver du har fået 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal