60 år

En milepæl er passeret! Jeg fyldte 60 år i fredags. Og havde en dejlig dag – trods corona restriktioner. Jeg havde gæster i etaper – på terrassen og i konfirmandstuen. For vejret viste sig ikke hele tiden fra sin bedste side 🙂

Og det er specielt at skifte det første tal i ens alder ud med et andet. 

For tidligere så var man – også i mine egne øjne – ved at være lidt gammel, når man blev 60. Og det er jo ikke helt der, jeg synes, jeg er nu. Men har jo opdaget, at når jeg skal beskrive Ole og mig selv, så er vi jo midaldrende 🙂 Og jeg er også helt bevidst om, at min livserfaring og min rygsæk er større, end da jeg fyldte 30. Og jeg er taknemmelighed for al erfaringen. Så i det hele taget, så er jeg ganske godt tilfreds med at være lige her, hvor jeg er nu. Men skal lige vænne mig til 6-tallet 🙂

Jeg fik ikke taget mange billeder – faktisk ikke rigtig nogen. Men rundt om mig står nu betænksomme gaver, som fortæller hver sin historie om dem, jeg fik dem af. Jo et enkelt billede blev det til – af en af de skønne buketter, jeg også fik på dagen. 

Gaverne var unikke – og langtidsholdbare – for jeg havde, for første gang i mit liv, ønsket noget til at plante i en have. Og det fik jeg, æbletræer og buske og blomster. De kommer med op til den nye grund, vi lige har købt. Og selv om det varer noget, før der skal bygges på den, så kan der altså godt plantes et træ eller to. For det varer noget, inden de får godt fat og kommer i gang. Nyanlagte haver ved nye huse – de ser lidt åbne og bare ud – så jeg tænker, det er bare om at komme i gang 🙂 Og står busken ikke på det helt rigtige sted – så må den bare flyttes senere.

Til de små selskaber, var der små serveringer. Portionsanrettet, så alle kunne være trygge ved at være med. Jeg havde været i køkkenet – tidligere var kransekagen blevet bagt og lagt i fryseren, så den skulle blot pyntes. Så var der kiks, snegle med ramsløgpesto, krydrede mandler og endelig en ny kage. Opskriften er herfra, jeg havde blot lavet den i mindre udgave. 

Og det var en lækker kage, som helt sikkert skal prøves igen. 

Aftensmaden blev pizza fra den lokale pizzamand – energien var sluppet op. Så det var så godt med noget helt enkelt – og ungerne var godt tilfredse 🙂

Nu sidder jeg og sunder mig. Det har været begivenhedsrige dage – skønt at blive fejret, men også dejligt at vende tilbage til hverdagen.

God mandag.

Jette

 

Forrige indlæg

Efter påske

Næste indlæg

Sommerhus glimt

2 Kommentarer

  1. Lisbet Snedled

    Tillykke med fødselsdagen.
    Et syvtal foran er værre.

  2. Jette Holm Rosendal

    Kære Lisbet. Tak for din hilsen 🙂 og ja, det er nok en større omvæltning af nå ti år længere frem. Alt godt til dig. kh Jette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal