Det er blevet hverdag. De mange helligdage er bag os, men kaster fortsat sit lys ind over os. 

Særligt de mange påskeliljer rundt om i haver og krukker lyser op i mod os, og minder os om, hvad påsken handlede om. Livet, der er stærkere end døden. 

Eller påskeliljens fine blomst, der minder om et lille krus, man kan drikke en dråbe vin af – som vi gør, når vi går til alters. 

Kirkehilsen til kirkegængerne påskedag

Jeg tager det med ro i denne uge – der var mange tjenester, og forskelligt indhold at formidle. Men det bedste var næsten, at vi nåede at synge en påskesalme ude på kirkegården – i snevejr. Men pyt, det var så dejligt at synge sammen igen 🙂 

Gamborg kirke 2. påskedag

Anden påskedag havde vi kirkevandring – fra den ene kirke til den anden. En god ide, vejret var bare ikke med os, det var koldt, vådt og blæsende – men det lykkedes på trods.

Inspiration til TankeGang

Undervejs mens vi gik, gik snakken naturligvis godt 🙂 Men alle deltagere havde også fået udleveret et kort, hvorpå der stod et citat eller et salmevers og dernæst et spørgsmål, som der kunne reflekteres over, som en TankeGang. Jeg var lidt spændt på, om det ville lykkes at få sat en samtale i gang. Men det gjorde det – så der blev talt om både vidunder, taknemmelighed og ensomhed. Dejligt, når det mærkes, at her er noget på spil.  

I påsken er der noget på spil – 

“Og når Gud gir liv

og gør det underfuldt af trods,

blir det påske og opstandelse

hos os!” (Holger Lissner)

God onsdag.

Jette