Efterhånden er der også kommet en del strik på denne blog 🙂 Jeg tænker, at det lidt afspejler tidens gang, nye indtryk og genfundne interesser. Oprindelig så havde jeg jo tænkt bloggen som en bageblog, men så mange opskrifter og spændende brød var der heller ikke i mit hovede 🙂

Så kom der lige et sommerhus, som tog ganske meget plads – så et bryllup, som også tog ganske meget plads og fyldte mig med glæde. Og endelig er strik blevet fundet frem igen – og derfor kommer der også noget om det ind imellem 🙂

Men heldigvis er det jo sådan, at det ene ikke udelukker det andet.

Men nu er der kommet garn – til et stort projekt. Tynde pinde, flere farver og meget mønster. Det kan kun blive hyggeligt.

Det skal blive til et sjal med natsværmere spredt ud over den mørkeblå baggrund. Jeg er sikker på, at det bliver et håndarbejde, jeg vil nyde at nørde med, for der skal koncentreres, hvis mønsteret ikke skal skride.

Jeg fik slået op til begyndelse – ikke mindre end tre gang, før jeg kom godt i gang 🙂

Men nu skulle det gerne begynde at vokse herfra. Det grønne garn er det allersidste fra min trøje, som jeg strikkede hen over vinteren. Og jeg er blevet så glad for at strikke med uldgarn og i flere farver, så jeg glæder mig virkelig til at komme videre 🙂 Jeg skal nok vise lidt mere herfra, når det bliver muligt at se, hvordan det kommer til at tage sig ud.

Jeg har fri i weekenden – det mærkes ikke så tydeligt, nu hvor kirken er lukket. Men fra næste uge tager tingene sig anderledes ud – helt hvordan, ved jeg ikke endnu.

Må du få en dejlig weekend i skønne maj.

Jette