Jeg nyder at strikke. Det bliver ikke til så meget, men lige at kunne strikke et par pinde i ny og næ, det er vældig godt. Og nu er jeg endelig blevet færdig med mit pausestrik. En skøn uldtrøje i en dejlig farve. Designet er af Marianne Isager.

Det har været spændende at strikke den. Også lidt udfordrende, men resultatet er jeg fint tilfreds med. De mange små lyserøde lus på den støvede grønne bund, det fungerer vældig godt.

Mit eneste problem er, at jeg ikke er så vild med uld tættest på kroppen 🙂 Og modellen er lidt vid i bullen, men mere tætsiddende på ærmerne. Det ser vældig godt ud, når trøjen er i brug, men det kan fornemmes at trøjen er stikket i uld. En super tynd trøje under, vil naturligvis løse problemet 🙂

Nu sættes trøjen til salg – og så går jeg vist i gang med et nyt uldprojekt, for det er skønt at strikke med uldgarn 🙂

Trøjen kan ses i shoppen. Så nu håber jeg blot, at den får en nyt og godt liv i en andens garderobe 🙂

På en smuk tirsdag.

Jette