Morgensang

Jeg havde set på Facebook, at der var morgensang på DR1 kl. 9.05 – 9.15 her til morgen. En super ide, nu hvor det jo handler om at være sammen hver for sig.

Phillip Faber spiller og synger for på to sange hver morgen i denne tid. En fantastisk ide – jeg havde da aldrig forestillet mig, at jeg skulle lave stemmeopvarmning sammen med dirigenten for Danmarks Radios pigekor 🙂 Men det gjorde jeg, og siden sang jeg med – mens katten sov på sofaen og Diva var gået i skjul ude i gangen 🙂

Vi kan ikke sige andet end, at kreativiteten er stor i disse dage. Og det lykkedes virkelig i ti minutter ikke at tænke på corona – men derimod nyde Kaj Munks tekst om den blå anemone, og siden synge om Svantes lykkelige dag. Med fokus på det helt nære og enkle:

Blomsterne blomstrer op.

Der går en edderkop

fuglene flyver i flok

– når de er mange nok.

Lykken er ikke det værste man har,

 – og om lidt er kaffen klar. (Benny Andersen 1973)


Og ja, blomsterne blomstrer op – der er flere og flere for hver dag – af blomster på træer og påskeliljer i haver.

Og så bliver der drukket noget mere kaffe 🙂 Sådan opleves det i hvert fald her – når jeg ikke skal så meget ud af døren, så kan jeg jo altid lige drikke en kop kaffe mere 🙂

Må du få en stille og rolig onsdag.

Jette

Forrige indlæg

Pausestrik blev færdigt :-)

Næste indlæg

Ramsløg og brug af det

2 Kommentarer

  1. Lene

    Jeg skal have fundet programmet frem, så jeg kan synge med, blot lidt senere i dag 🙂
    God stilledag til dig.

  2. Jette Holm Rosendal

    Tak. Jeg må ind og finde det samme program for i dag, for jeg nåede ikke at synge med i formiddag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal