Jeg er meget begejstreret for at have hjemmearbejdsplads, som det hedder på moderne dansk. Men som her betyder, at jeg har kontor i præstegården. Og dermed ingen transporttid til og fra arbejde om morgenen 🙂

Jeg bestemmer derfor også selv, hvornår pauserne skal være, hvor lange de er og hvor de skal tilbringes. Jeg er begyndt at tage mit strikketøj med ind på kontoret – det er faktisk ret hyggeligt. Så nu er det blevet til pausestrik – men der er stadig lang vej endnu, før den fine trøje er færdig. Men pyt med det – hovedsagen er, at der er noget at strikke på.

Og så har jeg jo faktisk kontorhund. Sådan tænker jeg normalt ikke om Diva, men hun ligger ganske ofte og sover på kontoret, når jeg er herinde. Det samme gælder katten, den var dog lige gået, da jeg tog billeder 🙂

Jeg læste for nylig, at det var med til at skabe en god stemning på et kontor, når der var en hund til stede. Det er jeg helt enig i 🙂 Ulempen ved Diva er dog, at hun synes, hun skal gø, al en tid, der er gæster på kontoret. Kun når vi er alene, så sover hun – glad og gerne.

På en smuk torsdag med frost i luften.

Jette